Ontmoetingssite

Met deze ontmoetingssite willen we mensen online met elkaar in contact laten komen aan de hand van leeftijd, geslacht en motief. Het doel hiervan is dat ze elkaar beter leren kennen door te chatten via de chat en videofunctie die zijn inbegrepen in het platform van Bladerdates.

De website

Er is veel tijd gestoken in de gebruiksvriendelijkheid van de website. Het is overzichtelijk ingedeeld en zo ontworpen dat het de bezoeker de intentie geeft om Bladerdates daadwerkelijk ‘te gebruiken’. We staan ervoor dat ons platform altijd veilig gebruikt kan worden.

Verantwoording

Met het team van Bladerdates hebben we ervoor gekozen om een ontmoetingssite op te zetten waar herinneringen en ervaringen kunnen worden gedeeld. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van humor om mensen zich sneller op hun gemak te laten voelen.

Uitgewerkte oriëntatie

Bladerdates is gebasseerd en aangepast op onze doelgroep, tussen de 18 tot 25 jaar. Sociabel, sportief en actief op social media.

Met deze ontmoetingssite willen we mensen online met elkaar in contact laten komen waarna ze nieuwe kennis op doen van elkaars ervaringen.

Tijdens het proces is er veel tijd gestoken in de gebruiksvriendelijkheid van Bladerdates. Het is overzichtelijk ingedeeld en de hoeveelheid tekst op een pagina is minimaal gehouden. Wel worden de gebruikers voorzien van de benodigde informatie.

We staan ervoor dat Bladerdates altijd veilig gebruikt kan worden.

Mede mogelijk gemaakt door:
D3 en Joran Sluiter