Projecten

Bekijk hieronder mijn recent uitgevoerde projecten in samenwerking met The Public Speaks, D3, IMPACT. en JRN.

Momenteel ontwikkel ik me voortdurend binnen de mediabranche om op de hoogte te blijven van essentiële ontwikkelingen. Hierbij kijk ik met een innovatieve houding naar verschillende ideeën waardoor ik mijn beroepscompetenties blijf ontwikkelen.

Peak Freak

Peak Freak, een startup die content creators representatief maakt. Voor mijn examen jaar werk ik een halfjaar met echte professionals.

Bladerdates

Een alternatieve ontmoetingssite gepubliceerd. 'Bladerdates' Een ontmoetingssite om mensen online met elkaar in contact te laten komen.

Media Academy

In samenwerking met Landstede een huisstijl ontwikkelt om media opleidingen onder de aandacht te brengen bij potentiële studenten.

Innopura

Innopura staat voor innovatief en puur. In samenwerking met een ervaren grafisch vormgever deze beginnende ondernemer online representatief gemaakt.

Motivationchoice

Motivationchoice, een community met momenteel meer dan 1200 volgers. Dit concept heb ik uitgewerkt waarna dit is uitgegroeid tot een interactief platform.

Deep Diving Socials

Voor Deep Diving Socials (gefocust op social advertisement) gevestigd in Amsterdam onder de naam 'Peak Freak' een passende huisstijl gerealiseerd.

Klodder

Voor een startende CliniClown een passend logo en huisstijl gerealiseerd. De naam en een bijpassend symbool gecombineerd als logo.

Isokin

Voor het 25 jarig bestaan van Isokin een nieuw bijpassend (sportief) logo ontworpen om dit jubileum onder de aandacht te brengen.

FLOW

Voor de nieuwe reisorganisatie FLOW een huisstijl en folder ontworpen met als doel om de avontuurlijke vakanties onder de aandacht te brengen.

IMPACT.

Met een enthousiast team een “shortdocumentary” en crossmediale productie gerealiseerd om de impact van gamen toe te lichten.

The Public Speaks

Een volledige website gebouwd voor The Public Speaks "Het online museum gebouwd voor en door jou!" (logo + huistijl door grafisch vormgever TPS)

Backstage AV

Als Mediamanager draag ik bij aan het visualiseren van de werkzaamheden van Backstage AV. Hiervoor heb ik o.a. een volledig nieuwe website gebouwd.

DOCU.

Een minimalistisch logo design voor veel verschillende marketingdoeleinden gerealiseerd voor DOCU. "realiserende documentaires".

Bekijk hieronder mijn recent uitgevoerde projecten: